Ja, nu när jag har presenterat mig själv lite närmare i föregående flik, så kan det gott vara dags att dra en liten närmare presentation av de andra som jobbar här på marinan. För även om Fiskesunds Marina är mitt livsverk, så klarar jag ju inte av att sköta hela driften alldeles själv, utan till assistans har jag två stycken fantastiska medarbetare – Lotta och Sigge. port-96906_960_720Om du tittar ner till klubben för att du är intresserad av en plats framöver, eller om du bara vill se dig omkring i största allmänhet, eller rentav hyra en vattenskoter över sommaren, så är det sannolikt mig du träffar. Men vissa stunder kan till och med jag ha någonting annat att stå i på annan ort – ja, även solen har sina fläckar. Om du råkar komma vid just ett av dessa tillfällen, så kommer du med allra största sannolikhet springa på någon av dessa mina två trogna hejdukar. Låt mig presentera dem i lite större detalj!

Lotta

23-åriga Lotta, och har varit med mig på klubben i snart tre år nu. Hon är händig och driftig som de bästa, och har alltid ett brett leende på läpparna och kommer garanterat att möta dig med glatt humör och trevlig konversation. Lotta finns här en till två dagar i veckan, och just vilka dessa två är varierar från månad till månad, så om du vill träffa just Lotta får du börja vistas mycket nere på klubben. Men oroa dig inte – det kommer vara värt varje stund!

Sigge

Lottas pappa heter Sigge, och är tillika min äldste skolkamrat och medhjälpare. Sigge har varit med mig sedan jag tog över här på klubben när min far gick bort, och han kommer förhoppningsvis vara med mig tills jag skickar vidare till min son en vacker dag. Han är här tre dagar i veckan!