jetski-1814498_960_720Ja, hos oss på Fiskesunds Marina är det faktiskt inte bara olika typer av segel- och motorbåtar som står i fokus, vi har även ett helt gäng vattenskotrar! Skotrarna finns tillgängliga att hyra för alla klubbens medlemmar, och om man har en egen vattenskoter så går det bra att ställa den med de andra borta på bryggan som är dedikerad speciellt till skotrarna. Kom dock ihåg att själv ombesörja omhändertagandet av din skoter om du lämnar den hos oss – när det väl är slut på säsongen så tar vi bara upp skotrarna som faktiskt hör marinan till, och vidare tar vi heller inget ansvar för de privata skotrar som lämnas på bryggan av klubbens medlemmar.

Uthyrning

På Fiskesunds Marina erbjuder vi både lång- och korttidshyra av vattenskotrar, och det går förstås bra att ta med sig skotern ombord, om man ska åka både på längre och kortare resor med sin båt över sommaren. Det finns få saker som är så oerhört härliga som att sätta vattenskotern i sjön ute på landstället, eller varför inte ha med sig en skoter när man åker på långseglats ner till franska rivieran? Att åka vattenskoter kan vara både fartfyllt och avkopplande, och är verkligen det perfekta komplementet till båtsemestern. Framförallt du som semestrar med segelbåt kommer nog tycka att en tur på en vattenskoter är den perfekta kontrasten mot att glida fram ljudlöst över havet med hissade segel. Det är inte för inte som vattenskoter är så populärt bland barn och ungdomar – om någon tycker om fart och fläkt så är det ju som bekant de!

För icke-medlemmar

Mot en något högre avgift, och erläggandet av en handpenning, går det förstås också bra för folk som inte är medlemmar i Fiskesunds Marina att hyra vattenskotrar hos oss. Ring bara i förväg och boka en skoter, då det brukar vara hård åtgång under sommarhalvåret!